Párosító játék: Számok

Cikkszám: DH645-090
KUPONKÓD 90szazalek
Párosító játék: Számok
Párosító játék: Számok
Párosító játék: Számok
Cikkszám: DH645-090
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 438 Ft 2 085 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

 

Párosító játék: Számok

 

Te mennyire ismered jól a számokat? Ha el tudsz számolni tízig, akkor már elég ügyes vagy, de vajon meg is tudsz számolni tíz dolgot? Most ezt is megtanulhatok ennek az ötletes párosító játéknak a segítségével, méghozzá mindezt szórakoztató, játékos formában. A szettben 12 pár puzzle-t találsz, melyek csak egymással passzolnak össze. A puzzle-párok egyik felén a számok láthatóak, míg a másikon az adott szám értékének megfelelő kisállat. Ez a remek logikai játék hamar a kicsik kedvence lesz és még a gondolkodásukat is fejleszti! Gyakorolj és fejleszd a képességeidet: ismerd meg a számokat 1-12-ig, fejleszd a vizuális számolási készésgedet, gyakorold a szem-, kézkoodinációdat, tanuld meg, hogy hogyan kapcsold a mennyiségeket a számokhoz, fejleszd a kézügyességedet, mozgásodat, gazdagítsd a szókincsedet!

Így is ismerheti: Ismerkedj a számokkal párosító játék, Ismerkedjaszámokkalpárosítójáték, Ismerkedj a számokkal párosító játék, Ismerkedjaszámokkal-párosítójáték

 


Vonalkód: 5998588114149
Ajánlott életkor: 3-4
Méret: 28x17,5x4,5 cm

 

 


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.