Párosító játék: Mit eszik

Cikkszám: DH645-070
KUPONKÓD 90szazalek
Párosító játék: Mit eszik
Párosító játék: Mit eszik
Párosító játék: Mit eszik
Cikkszám: DH645-070
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 438 Ft 2 085 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

 

Párosító játék: Mit eszik

 

A nyuszi répát eszik. A kutyus imádja a csontot csócsálni. De vajon mit eszik a többi állat? A Találd ki mit eszik párosító játék segít gyermekének megismerni néhány állat étrendjét. A készlet játékos módon ismerteti meg vele környezetét. A játék kétféle kártyát tartalmaz. Az egyiken állatok láthatók, a másikon a hozzájuk tartozó élelem. A kicsik feladata összepárosítani ezeket. Kis segítség, hogy az összetartozó részek csak egymással illenek össze. A játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt, logikai gondolkodást is. Lepje meg gyermekét ezzel a remek játékkal, segítse szórakoztató módon megismerni környezetét!

 

Vonalkód: 5998588114149
Ajánlott életkor: 3-4
Méret: 28x17,5x4,5 cm

 

 


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.