Párosító játék: Matek

Cikkszám: DH645-050
KUPONKÓD 90szazalek
Párosító játék: Matek
Párosító játék: Matek
Párosító játék: Matek
Cikkszám: DH645-050
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 438 Ft 2 085 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

Párosító játék: Matek

 

Ha már ismered a számokat, akkor itt az ideje, hogy használni is megtanuld őket, azaz számolni velük. Ennek a nagyszerű párosító játéknak a segítségével könnyedén tanulhatod meg a legalapvetőbb számításokat. A szettben 12 db puzzle pár található, melyek egyik felén a számítási művelet látható, míg a másik felén ennek eredménye. A játékot szétszedett és összekevert puzzle-ékkel kell kezdeni és szépen sorban meg kell találni a helyes párokat. Természetesen ehhez az is szükséges, hogy megismert a számítások eredményét. Adott puzzle-ék csak a párjukhoz passzolnak, így ez megkönnyíti a keresést. Gyakorolj és fejleszd a képességeidet: ismerd meg az állatok kölykeit, fejleszd a környezeti ismereteidet, gyakorold a szem-, kéz koordinációdat, gazdagítsd a természetismeretedet, fejleszd a kézügyességedet, mozgásodat, gazdagítsd a szókincsedet!

 

Vonalkód: 5998588114149
Ajánlott életkor: 3-4
Méret: 28x17,5x4,5 cm

 

 


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.