Párosító játék: Ellentétek

Cikkszám: DH645-020
KUPONKÓD 90szazalek
Párosító játék: Ellentétek
Párosító játék: Ellentétek
Párosító játék: Ellentétek
Cikkszám: DH645-020
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 438 Ft 2 085 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

Párosító játék: Ellentétek

 

Vajon Te megtalálod az összes ellentétpárt ebben a szórakoztató logikai játékban? Kicsi-nagy, gyors-lassú, sok-kevés és még rengeteg ellentétpár, melyek közt válogathatsz. Ez a remek szett 12 db puzzle-párt tartalmaz, melyeket logikus gondolkodás útján tudnak a kicsik egyesíteni. A játékot többen is játszhatják, hiszen a végén az győz, aki a legtöbb ellentétpárt megtalálja. Az egyes puzzle-párok csak egymással illenek össze, így még ez is segíti a gyermekeket a játékban. Gyakorolj és fejleszd a képességeidet: ismerkedj meg az ellentétekkel, fejleszd a vizuális párosító készségedet, gyakorold a szem-, kézkoodinációdat, tanuld meg, hogyan kapcsold össze az egymással ellentétes fogalmakat, fejleszd a kézügyességedet, mozgásodat, gazdagítsd a szókincsedet!

 


Vonalkód: 5998588114149
Ajánlott életkor: 3-4
Méret: 28x17,5x4,5 cm

 

 


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.