Rajztábla nagybetű

Cikkszám: DH503-040
KUPONKÓD 90szazalek
Rajztábla nagybetű
Rajztábla nagybetű
Rajztábla nagybetű
Cikkszám: DH503-040
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 340 Ft 2 008 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

 

Rajztábla nagy betű

 

Letörölhető rajztábla írásfejlesztő NAGYBETŰK leírás: Letörölhető rajztábla írásfejlesztő, amivel többször újra próbálhatjuk a betűk rajzolását, így az írás készségünket fejlesztjük, egészen addig amíg tökéletes nagybetűt sikerül írnunk. A gyerekek számára nagy segítség ez az oktató játék, ugyanis az iskolai kihívásokat könnyebben vehetik, ha már az íráskészség egy elfogadható szintjét adjuk az otthoni játékos időszakban. Az írásjavító tábla használata 5 éves kortól javasolt, azonban saját belátás szerint, akár már korábban bevezethetjük a gyermeknek játékosan. Letörölhető rajztábla írásfejlesztő NAGYBETŰK jellemzők: Fiúknak, lányoknak, unisex 5 éves kortól Gyártó: Dohány Kft. Magyar Termék EAN: 5998588114491 Termékkód: 503 Anyaga: papír, műanyag

Méret: 3 x 23 x 33 cm


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.