Rajztábla kis betű

Cikkszám: DH503-030
KUPONKÓD 90szazalek
Rajztábla kis betű
Rajztábla kis betű
Rajztábla kis betű
Cikkszám: DH503-030
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 340 Ft 2 008 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

 

Rajztábla kis betű

 

Letörölhető rajztábla írásfejlesztő kisbetűk leírás: Gyakorold Te is az írás tudományát ezzel a letörölhető, újrahasználható rajztáblával, melynek segítségével már előre felkészülhetsz az iskolai évekre, elsajátítandó alapokra, vagy akár gyakorlásképpen segítségedre is lehet a tanuláshoz. Az írásfejlesztő szett tartalmaz egy letörölhető táblát, egy filcet amivel a táblára írhatsz és szivacsot a törléshez. A táblán már halványan láthatóak a kisbetűk, melyeket csak követni kell is kezekkel és jöhetnek is a szavak :) Használd otthon ezt a praktikus írásfejlesztő oktató játékot, hogy az iskolában elkápráztasd az osztálytársaid és a tanárod. Légy zöld és takarékoskodj a föld erőforrásaival a letörölhető rajztábla írásfejlesztő segítségével miközben pontosan és szépen megtanulsz írni. Fiúknak, lányoknak, unisex 5 éves kortól Gyártó: Dohány Kft. Magyar Termék EAN: 5998588114491 Termékkód: 503 Anyaga: papír, műanyag

Méret: 33 cm x 23 cm x 3 cm


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.