Rajztábla vonalvezetés

Cikkszám: DH503-010
KUPONKÓD 90szazalek
Rajztábla vonalvezetés
Rajztábla vonalvezetés
Rajztábla vonalvezetés
Cikkszám: DH503-010
KUPONKÓD 90szazalek
-14%
2 340 Ft 2 008 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

 

Rajztábla vonalvezetés

 

D-toys rajztábla - formák 503/01A letörölhető tábla játszva készíti fel a gyerekeket az iskolára. A letörölhető rajztábla segítségével a gyerekek gyakorolhatják a formák átrajzolását. Betű- és számjegy elemeket rejtenek a formák. A táblán halványan előrajzolt formák vonalát követve a gyermek átrajzolja a vonalakat a jelzett iránynak megfelelően.  Egy mozdulattal le lehet törölni a táblafilc nyomát a tábláról és újra nekifutni a betű átírásának. Ezzel a készlettel a gyerekek gyakorolhatják a vonalvezetést, így bátran alkalmazható iskolaelőkészítő feladatként. Fejleszti a szem- kéz koordinációt, a finom-motorikát. A készlet tartalmaz egy letörölhető táblát, táblafilcet, és egy szivacsot.
Ha a filctoll kifogyna, bármilyen letörölhető táblafilccel pótolható.

Tábla mérete: 33 x 23 x 2,5 cm


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.