IML nagy vödör

Cikkszám: DH396
KUPONKÓD 90szazalek
IML nagy vödör
IML nagy vödör
IML nagy vödör
Cikkszám: DH396
KUPONKÓD 90szazalek
-8%
1 331 Ft 1 231 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Ez a termék MOST megvásárolható 90% kedvezménnyel is.

 

Kuponkód:
90szazalek

Segítség a kuponkód használatához:
A rendelési folyamat végén a kosárnál kell a megfelelő helyre beírni az itt megadott kuponkódot. A kupon csak egy termék árát csökkenti, tehát ha szeretnél többet ebből a termékből és használod ezt a kuponkódot akkor az első terméket 90%-os kedvezménnyel fogod kapni a többit pedig teljes áron.

Ha több olyan terméket is vásárolsz amire érvényes ez a kuponkód akkor a legdrágább termék árát fogja csökkenteni(abból is egy darabnak) a kupon. A többi terméket teljes áron tudod megvásárolni.

 

Kis vödör - 1,5 literes

 

Homokozni jó! Ezt minden kisgyerek tudja. Turkálni a homokban, sarat dagasztani, szitálni a homokot a lábunkra és apa vagy anya lábára (esetleg a tesó fejére) a legjobb móka. Homokvárat építeni, földalatti barlangot készíteni tuti vidámság. Akár otthon vagy a strandon, a mókához szükséged lesz megbízható eszközökre, legfőképp egy tartós vödörre. 

Eme vödör 1,5 literes kapacitással rendelkezik és aranyos, színes illusztrációkkal van díszítve melyeket azonnal megszeretnek majd a gyerekek. 

EZ A TERMÉK JANUÁR 15-TŐL SZEPTEMBER 1-IG RENDELHETŐ!!!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

IML nagy vödör
Vonalkód: 5998588113821
Ajánlott életkor: <2
Méret: 22x22x19 cm


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.