Farmer traktor utánfutóval

Cikkszám: DH100
Farmer traktor utánfutóval
Farmer traktor utánfutóval
Farmer traktor utánfutóval
Cikkszám: DH100
-8%
48 372 Ft 44 717 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.25  -  A készlet erejéig!

Pedálos gyerek traktor

Turbo kis farmereknek szép és hasznos pótkocsival kiegészítve.

Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas.

A farmer gyermekjármű vonzó zöld és sárga színeit fekete erős kerekek és kedves matricák egészítik ki. Kormánya elforgatható.

A lábbal hajtós kis gyerek traktorhoz praktikus pótkocsi is tartozik, így a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. Minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal.

Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült. Lenyűgöző 140 cm hosszal ez egy nagyméretű játék minden fiúnak, amivel rengeteg mókát élhet át.

A traktor szélessége 40 cm és magassága 54 cm. Könnyű pedálozni, l áncmeghajtású , mint a kerékpár. A gyerek traktor előnye, hogy segíti a gyermek testi fejlődését, valamint erősíti a lábait és az egész testét. Fejleszti a gyermek általános fizikai képességeit , és nem utolsó sorban rengeteg időt tölt játékkal kint a szabadban.

Pótkocsis pedálhajtású traktor minden kisfiú álma. Természetesen a pótkocsi le is akasztható a kis járgányról. Teherbírása 50 kg . Csuda jókat lehet ezzel a traktorral játszani, akár segítséggel a kerti munkáknál, vagy a kicsi farmer vagy építész is lehet.

Ez egy kiváló minőségű európai termék ellenálló tulajdonságokkal. A gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző.

A Dohány gyerekjátékokat gyártó európai cég olyan márka, amely garancia a hosszú évekig tartó minőségre. A traktor kormánya 54 cm magasságban van. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban.

 

Jellemzői:
pedálos gyerek traktor
pótkocsival kiegészítve
gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas
zöld, sárga színben matricákkal
praktikus pótkocsi
szilárd konstrukció
ellenálló műanyagok
méretek: hossz 140 cm, szélesség 40 cm, magasság 54 cm
láncmeghajtás
teher bírás 50 kg
minőségi európai termék


Kik vásárolhatnak az oldalunkon: 

Az oldalunkon óvodákon és bölcsődéken kívül természtesen magánszemélyek is vásárolhatnak.